Ga aan de slag met onze 3 eindejaarstips:

Ga aan de slag met onze 3 eindejaarstips:

eindejaarstips 2021
Doe vandaag nog iets aan uw belastingen van morgen.

Doet u nog niet aan pensioensparen? Of langetermijnsparen? Hoog tijd dan, want op beide spaarformules geeft de federale overheid een belastingvermindering van 30%.

Stort de bijdragen voor uw fiscale levensverzekeringen wel vóór 25/12/2021 uiterlijk!

Zo worden deze tijdig door de verzekeraar aan uw pensioenovereenkomst toegevoegd en geniet u zeker het maximale fiscaal voordeel voor 2021.

Dividenden uitkeren aan 15%.

Indien u als zelfstandige in een vennootschap dividenden wil blijven uitkeren aan een verlaagde belasting van 15% (via VVPR-bis regime), zorg dan dat u het kapitaal hebt volstort vóór het einde van dit jaar!

Als het van de regering afhangt, komen er immers enkele drastische wijzigingen aan dat VVPR-bis regime, waardoor heel wat ondernemers veel langer zouden moeten wachten om hun (opgepotte) winsten uit de vennootschap uit te keren.

Blijf belegd in de markt, ook in tijden van de Omikronvariant!

De onzekerheid ten gevolge van de Omikronvariant zorgt voor schommelende financiële markten. Maar we zien de dalingen snel terug gecompenseerd worden.  Beleggers die uitstappen wegens die onzekerheid missen daarna de stijgingen, vandaar ons advies: blijf in de markt.

Hebt u over een van bovenstaande tips graag bijkomende info of kunnen wij u helpen duidelijkheid te brengen hierover, aarzel niet ons te contacteren, ook tijdens de eindejaarsperiode blijven wij bij Omega Financial Advice immers permanent bereikbaar voor al uw vragen”

Related posts