Omega Financial Advice:
financiële gemoedsrust op elk
moment van je leven

Omega Financial Advice: what’s in a name?

Omega is meer dan onze bedrijfsnaam: elke letter staat voor een waarde en een engagement naar jou toe. Ontdek onze vijf kernwaarden die bijdragen aan jouw financiële gemoedsrust:

  • Onafhankelijkheid
  • Maatwerk
  • Expertise
  • Globale aanpak
  • Altijd beschikbaar

Onafhankelijk: volledig in dienst van jouw financiële behoeften

Omega Financial Advice is jouw onafhankelijke vermogensplanner. Wij zoeken concrete oplossingen voor jouw specifieke financiële vraagstukken. Dat doen we volledig onafhankelijk van bankinstellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Maatwerk: ga een persoonlijk traject aan

De financiële situatie van iedere zelfstandige is verschillend. Een kant-en-klare oplossing bestaat niet. Daarom is het belangrijk dat we jouw traject afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Wij houden hierbij rekening met je inkomen, spaarcapaciteit, gezinssituatie, doelen en dromen.

Expertise: 150 jaar ervaring in financiën

Omega Financial Advice bundelt 150 jaar ervaring in de financiële sector. Laat je begeleiden door negen financiële adviseurs met een expertise in vermogensgroei, vermogensbescherming en successieplanning.

Globale aanpak: totaalzicht op je financiële situatie

Wij bieden totaaloplossingen in functie van jouw wensen en dromen. Met ons helikopterzicht op jouw financiële gegevens krijgen we een helder beeld van je huidige situatie en opportuniteiten. Zo houden we bij specifieke adviezen steeds rekening met de impact op jouw volledige financiële situatie.

Altijd beschikbaar: op elk belangrijk moment van je leven staan we achter je

Wij zijn jouw financiële rechterhand op ieder moment van je leven. Of je nu net een zelfstandige activiteit opstart, al even aan de slag bent of je wilt voorbereiden op het einde van je levensweg. Bij elke belangrijke beslissing mag je rekenen op het financieel totaaladvies van Omega Financial Advice.

Ontdek het topteam van Omega Financial Advice

Haal je financiële doelstellingen met je persoonlijke,
onafhankelijke vermogensplanner!
Maak vandaag jouw afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Bel +32 (0)9 277 99 00 of