Frederik De Waele

Frederik De Waele - Omega Financial Advice

Frederik De Waele

Vermogensplanner
+32 (0)9 277 99 05

Gepaste adviezen om vermogens te optimaliseren

Samen met mijn collega’s van Omega Financial Advice doe ik er alles aan om een goed overzicht te krijgen van het vermogen van onze klanten. We zorgen ervoor dat de informatie die we van onze klanten krijgen in onze database wordt ingebracht. Zo kunnen we gepaste adviezen (bv. over  levensverzekeringen, fiscaliteit, erfrecht) geven om hun vermogen te optimaliseren.

Momenteel ben ik vooral bezig met het advies, de administratieve verwerking en de opvolging van alles wat met levensverzekeringen te maken heeft.

Je leert iedere dag bij

Intussen werk ik al 15 jaar in de financiële sector. Ik blijf het boeiend vinden door de  veelzijdigheid van de materie. Je leert nog iedere dag bij en je moet wel op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen. Daardoor blijft het een interessante job.

Familiale sfeer binnen ons team

Een andere reden waarom ik hier zo graag werk, is de familiale sfeer binnen ons team. Dat schept een aangename en professionele band waarbinnen ook plaats is voor humor.

Tijdens mijn vrije tijd beoefen ik heel wat hobby’s: sporten (lopen, fietsen), lezen, reizen en passief en actief (gitaar spelen) met muziek bezig zijn.

Persoonlijk kennis maken met Frederik?
Bel +32 (0)9 277 99 05
Of mail naar info@omegafin.be