Onze werkwijze:
persoonlijke aanpak en heldere uitwerking

Omega Financial Advice werkt op maat van jouw wensen en dromen

Bij Omega Financial Advice kies je voor een persoonlijke aanpak op maat van jouw financiële doelstellingen. Ga een individueel traject aan en krijg duidelijke antwoorden op al je complexe financiële vragen. Dankzij onze unieke werkwijze garanderen we vermogensgroei en vermogensbescherming. Zo geven we jou en je gezin financiële gemoedsrust.

Ontdek het potentieel van je vermogen in 5 stappen

Het financiële verhaal van iedere zelfstandige is anders. Daarom is het belangrijk dat we de staat van je financiën in kaart brengen en onze oplossingen afstemmen op jouw unieke situatie. Aan de hand van ons uitgebreid vijfstappenplan stippelen we jouw persoonlijk traject uit.

1. Inventarisatie: jouw financiële middelen en gegevens in kaart brengen

Jouw huidige financiële situatie in kaart brengen is de eerste stap. We overlopen al je roerende en onroerende bezittingen: jouw persoonlijke gegevens zoals je huwelijkscontract en gezinssituatie dragen ook bij aan een kwalitatief, compleet financieel plan.

2. Oriëntatiegesprekken: jouw doelen en dromen concretiseren

Tijdens onze kennismakingsgesprekken is het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Wat zijn je verwachtingen en welke doelstellingen wil je halen? Hoe beter we jou kennen, hoe gedetailleerder jouw financieel plan is.

3. Routeplan opstellen: je vermogen analyseren en jouw financieel plan opmaken

We hebben alle financiële documenten in ons bezit en we kennen de persoon achter het vermogen: tijd om je financieel plan op te stellen! Zusterbedrijf Sigma financial audit analyseert jouw vermogen en stelt een uniek financieel plan op.

4. Toelichting en begeleiding: je financieel plan uitgebreid bespreken

We lichten het financieel plan uitgebreid toe zodat jij perfect mee bent. Als het nodig is, begeleiden we jou bij het opstarten, bemiddelen en opvolgen van de financiële oplossingen in jouw plan.

5. Nazorg: jouw persoonlijke route herevalueren

Om ervoor te zorgen dat je financiële beslissingen van vandaag overeenstemmen met jouw wensen en doelstellingen van morgen, is het belangrijk dat we regelmatig terugkoppelen. We overlopen het plan opnieuw en sturen bij waar nodig. Zo is jouw financieel plan altijd up-to-date met jouw verwachtingen.

Sigma financial audit: uitgebreide analyse van je financiële mogelijkheden

Het onafhankelijk studiecenter van Sigma financial audit neemt je financiële gegevens onder de loep en giet die in een concrete, transparante studie. De resultaten van deze analyse vormen de basis van jouw persoonlijk traject bij Omega Financial Advice. We volgen de uitwerking van jouw financieel plan nauwkeurig op en sturen bij waar nodig.

MyFaro: duidelijk overzicht van jouw financiële situatie en doelstellingen

Ontdek MyFaro en krijg een helder totaalbeeld van je financiële situatie. Deze handige tool bundelt al je financiële gegevens in één overzichtelijke app. Je hebt een helikopterbeeld over je vermogen, de evolutie van beleggingen en je fondsen. Met dit totaalbeeld speel je efficiënt in op veranderingen en nieuwe, persoonlijke doelstellingen.

Ontdek onze unieke werkwijze en kies voor heldere oplossingen voor
al je persoonlijke, financiële doelstellingen.
Maak vandaag jouw afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Bel +32 (0)9 277 99 00 of