Kristof Fiers

Kristof Fiers - Omega Financial Advice

Kristof Fiers

Vermogensplanner
+32 (0)9 277 99 04

Gerichte fiscale adviezen

Een fascinatie voor cijfers en een allergie aan te hoge belastingen, duwde mij in de richting van de fiscaliteit. Al 11 jaar volg ik de actualiteit op van verschillende fiscale thema’s zoals erfbelasting, personenbelasting, vennootschapsbelasting, … Met als resultaat dat ik gerichte fiscale adviezen formuleer die leiden tot een eerlijke belasting.

Als medewerker van de Omega Financial Advice studiedienst is het mijn taak om het volledig vermogen van onze klanten in kaart te brengen, de pijnpunten bloot te leggen en onafhankelijke adviezen op maat uit te werken.

Klanten financiële gemoedsrust geven

Onze klanten financiële gemoedsrust geven, daar haal ik veel voldoening uit. En ik blijf het  nog altijd een uitdaging vinden om up-to-date te blijven met de materie die voortdurend wijzigt. Dat maakt dat ik deze job met veel passie blijf uitoefenen.

Genieten van het leven

De combinatie met het gezinsleven is niet altijd evident, maar Omega Financial Advice voorziet altijd voldoende flexibiliteit opdat de work-life balans in evenwicht is.

Na het werk vind je me vaak terug op een padelterrein of in een voetbalstadion. Ik kan ook genieten van een restaurantbezoek en een buitenlands avontuur.

Persoonlijk kennis maken met Kristof?
Bel +32 (0)9 277 99 04
Of mail naar info@omegafin.be